Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Gyönyörű Gondoskodás - "Különleges Pillanatok" - csomagajánlat 3 db értékes növénnyel

8.500 Ft
Menny.:db
  • Azoknak az anyukáknak, akik különleges figyelmet és gondoskodást érdemelnek, kínáljuk a Gyönyörű Gondoskodás csomagot. Ez a csomag tele van különleges pillanatokat varázsló virágokkal és növényekkel, amelyek meghatározóvá teszik az anyák napját.

Leírás

  1. Celosia Deep Purple
    • Leírás: A Celosia Deep Purple egy látványos lila virágú növény, mely színpompával és textúrával díszíti kertjét. Napos vagy enyhe félárnyékos helyen, jó vízelvezetésű talajban fejlődik a legjobban. Rendszeres öntözésre van szüksége, különösen a forró nyári hónapokban.
  1. Chrysantheum
    • Leírás: A Chrysantheum egy csodálatos, sokszínű virágú növény, mely az őszi kert dísze lehet. Napos helyen és jó vízelvezetésű talajban fejlődik a legjobban. Rendszeres öntözésre van szüksége, különösen a virágzási időszakban.
  1. Liliom After Eight
    • Leírás: A Liliom After Eight egy exkluzív, fekete színű liliomfajta, mely misztikus megjelenésével és intenzív illatával varázsolja el a kertet. Napos helyen és jó vízelvezetésű talajban fejlődik a legjobban. Rendszeres öntözésre van szüksége, és száraz időszakokban érdemes rendszeresen permetezni.