Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szállítás és fizetés

FIZETÉSI MÓDOK

 

UTÁNVÉTEL (Csak 299.999 Ft értékhatárig választható!)

Köszönjük, hogy a Mobil Liget Kertészet webáruházban vásárolsz! Amennyiben az utánvétel fizetési módot választod, kérjük, vedd figyelembe az alábbiakat:

 1. Fizetési módszer: Az utánvétel fizetési módot választva a rendelés értékét a csomag kézhezvételekor lehet kiegyenlíteni a futárnak vagy a kézbesítőnek.

 2. Értékhatár: Az utánvétel fizetési mód csak 299.999 Ft értékhatárig választható!

 3. Azonosítási kötelezettség: A pénzmosás megelőzéséről és megakadályozásáról szóló 2017. évi LIII. törvény értelmében, a 300 ezer Ft-os, illetve e feletti készpénzes ügyletnél szükséges az ügyfél azonosítása a jogszabályban meghatározott esetekben. Ezért szükséges az (szűkebb körű) adatok rögzítése az ilyen típusú tranzakciók esetén.

 4. Pmt. szerinti azonosítási kötelezettség: Kizárólag a készpénzes vásárlásokra vonatkozik az átutalásra nem, tehát Pmt. szerinti azonosítási kötelezettség akkor keletkezik, ha a vásárló készpénzzel vagy utánvéttel fizet.

Kérjük, hogy a rendelés leadását követően ügyelj a megfelelő fizetési módot választani, és tartsd szem előtt a fenti tudnivalókat.

Ha bármilyen kérdésed van az utánvétel fizetési módhoz kapcsolódóan, ne habozz felvenni velünk a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkon keresztül a mobilliget@gmail.com e-mail címen, vagy a 06202421001 telefonszámon..

 

BANKI ÁTUTALÁS (ELŐRE UTALÁS)

Köszönjük, hogy a Mobil Liget Kertészet webáruházban vásárolsz! Amennyiben a banki átutalás, vagy más néven előre utalás mellett döntesz a fizetési módok közül, kérjük, vedd figyelembe az alábbiakat:

 1. Átutalás részletei: A fizetéshez szükséges banki adatokat e-mailben vagy a megrendelés visszaigazolásában elküldjük részedre. Ezek az adatok tartalmazzák a bankszámlaszámot, a kedvezményezett nevét és egyéb szükséges információkat.

 2. Fizetési határidő: Kérjük, tartsd szem előtt, hogy a rendelésed csak az összeg beérkezése után kerül feldolgozásra. Kérünk, hogy a fizetési határidőt a megrendelésed leadása után pontosan tartsd be.

 3. Megjegyzés a fizetési okról: A banki átutalás során kérjük, hogy a fizetés megjegyzés rovatába tüntesd fel a megrendelési azonosítód vagy a vásárlói neved, hogy azonosítani tudjuk a befizetést.

 4. Feldolgozási idő: Az átutalás feldolgozása és jóváírása általában 1-3 munkanapot vesz igénybe. A feldolgozási időtől függően a szállítási folyamat csak az összeg beérkezése után kezdődik el.

Kérjük, hogy a fizetés során ügyelj a pontos adatok megadására és a fizetési határidő betartására, hogy zavartalanul élvezhesd a vásárlás örömét!

Ha bármilyen kérdésed van a banki átutalással kapcsolatban, ne habozz felvenni velünk a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkon keresztül a mobilliget@gmail.com e-mail címen, vagy a 06202421001 telefonszámon.

ÁTVÉTELI MÓDOK

Köszönjük, hogy a Mobil Liget Kertészet webáruházban vásárolsz! Két átvételi módot kínálunk vásárlóinknak, hogy rugalmasan megfeleljünk az egyedi igényeknek:

 1. Futárszolgálattal történő kézbesítés:

  • Magyar Posta vagy DPD Futárszolgálat: A rendelésedet a kiválasztott futárszolgálattal küldjük ki a szállítási címedre. A futárszolgálat kézbesítője az általad megadott címen fogja kézbesíteni a csomagot.
  • Kézbesítés előtti egyeztetés: Néhány esetben a futárszolgálat előre egyeztet veled időpontot a kézbesítésre, hogy biztosítsa, hogy otthon leszel a csomag átvételére. Egyes esetekben a futár távollétedben újabb kézbesítési kísérletet tesz egy későbbi időpontban.
  • Szállítási díj: A rendszer automatikusan kiszámolja a szállítási díjat, amely függ a növény méretétől és súlyától. Általában ezzel a díjjal kerül kiszállításra a rendelés, de előfordulhat, hogy a szállítási díj kevesebb lesz, ha a szállítási cím 30 km-en belül van, vagy ha a rendelés olyan sok növényt tartalmaz, hogy érdemesebb saját autónkkal kiszállítani.
  • Különleges szállítás: Ha nem a standard szállításba kerül a növény, felkeressük e-mailben vagy telefonon a vásárlót a rendelés leadását követően, hogy egyeztessünk a szállítási módokról.
 2. Személyes átvétel:

  • A személyes átvétel lehetőségét a rendszer nem ajánlja fel, de amennyiben erre van igény, kérjük, jelezd felénk a "Megjegyzés a rendeléshez" szövegdobozban.
  • A személyes átvétel esetén felkeressük e-mailben vagy telefonon a vásárlót, és egyeztetünk vele, hogy mikor veheti át a megrendelt növényeit a nagykőrösi telephelyen. Ebben az esetben módosítjuk a megrendelést és kivesszük a szállításra vonatkozó díjakat.

Kérjük, hogy a megfelelő átvételi módot válaszd ki a rendelésed leadása során, és ügyelj arra, hogy az általad megadott adatok pontosak legyenek.

Ha bármilyen kérdésed van az átvételi módokkal kapcsolatban, ne habozz felvenni velünk a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkon keresztül a mobilliget@gmail.com e-mail címen, vagy a 06202421001 telefonszámon.

ÁTVÉTELI DÍJAK

Köszönjük, hogy a Mobil Liget Kertészet webáruházban vásárolsz! Az átvételi díjak változóak lehetnek a szállítási módtól és más tényezőktől függően. Az alábbiakban részletes információkat találsz az átvételi díjakról:

 1. Futárszolgálati kézbesítés:

  • A futárszolgálati kézbesítés során alkalmazott díjakat a szállítási cím távolsága, a csomag mérete és súlya, valamint a kiválasztott futárszolgálat határozza meg.
  • Általában a rendszer automatikusan kiszámolja az átvételi díjat a rendelés összegzésekor, és ez az összeg tartalmazza a szállítás költségét.
 2. Személyes átvétel:

  • A személyes átvétel esetén nem kerül felszámításra külön átvételi díj.
  • A személyes átvétel lehetőségét a vásárlók a "Megjegyzés a rendeléshez" szövegdobozban jelzik felénk.

Kérjük, vedd figyelembe, hogy az átvételi díjak változhatnak a rendelés tartalmától, a választott szállítási módtól és más tényezőktől függően. Az átvételi díjat a rendelés leadásakor megjelenítjük, hogy tisztában légy a vásárlás teljes költségével.

Ha bármilyen kérdésed van az átvételi díjakról vagy a szállítási költségekről, ne habozz felvenni velünk a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkon keresztül a mobilliget@gmail.com e-mail címen, vagy a 06202421001 telefonszámon.

 

 

TELJESÍTÉSI HATÁRIDŐ

Köszönjük, hogy a Mobil Liget Kertészet webáruházban vásárolsz! Az alábbiakban részletes információkat találsz a teljesítési határidőkről és a szállítási folyamatról:

 1. Általános teljesítési határidő:

  • A rendelés visszaigazolásától számított általános teljesítési határidő legfeljebb 150 nap. Ez a szállítási határidő tájékoztató jellegű, de minden esetben e-mail útján jelezzük az esetleges eltérést.
  • Fontos megjegyezni, hogy a termékadatlapon szereplő raktári adatok tájékoztató jellegűek lehetnek. Bár számos termékünk raktáron van és gyorsan szállítjuk, előfordulhat, hogy bizonyos tételeket be kell szereznünk, vagy adott évszakban nem szállíthatók, ami további időt vehet igénybe a szállításban.
  • Ünnepnapok és munkaszüneti napok környékén a rendelés kiszállítása egy kicsit tovább tarthat.
 2. Csomagátadás és kézbesítés:

  • A DPD Futárszolgálatnak történő csomagátadások rendszerint hétfőtől csütörtökig történnek. A csomagot általában a következő munkanapon kézbesítik.
  • A Magyar Postának történő csomagátadások csak szerdai napokon történnek. A csomagot általában a következő munkanapon kézbesítik, de legfeljbb 2 munkanapot vesz igénybe a kézbesítés.
 3. Csomagátvétel előzetes egyeztetés mellett:

  • Ha a csomagod nem standard Postai vagy DPD szállítással történik, a sofőr előzetesen fel fog hívni téged "ellenőrző hívás" keretében. Ennek célja, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy a csomagodat át tudod venni az érkezés időpontjában.

Fontos megérteni, hogy a csomagok összekészítése nem mindig érkezési sorrendben történik, és a szállítási határidők függhetnek a készletállapottól és más tényezőktől is.

Ha bármilyen kérdésed van a teljesítési határidőkről vagy a szállítási folyamatról, kérjük, lépj kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal a mobilliget@gmail.com e-mail címen, vagy a 06202421001 telefonszámon.

JOGFENNTARTÁS

Vásárlói adatok megadása

Köszönjük, hogy a Mobil Liget Kertészet webáruházban vásárolsz! Az alábbiakban részletes információkat találsz a vásárlói adatok megadásáról:

 1. Kosár tartalma és vételár:

  • A "Tovább a pénztárba" gomb lenyomása után megjelenik a kosár tartalma, valamint az általad kiválasztott termékek megvásárlása esetén fizetendő teljes vételár.
  • A "Szállítási mód" dobozban jelöld be, hogy a megrendelt terméket mely futárszolgálattól kívánod átvenni.
  • Kiszállítás esetén a rendszer jelzi a kiszállítás díját, melyet köteles vagy megfizetni a megrendelés során. Kivéve, ha személyes átvételt jelzettél a "Megjegyzés a rendeléshez" szövegdobozban. Ebben az esetben nem kerül felszámításra külön átvételi díj, ami később kerül levonásra a vásárlásnál, de annak díját már nem kell kifizetni.
 2. Kapcsolati adatok:

  • A "Kapcsolati adatok" szövegdobozban add meg nevedet, telefonszámodat, e-mail címedet.
  • A "Számlázási cím" szövegdobozban add meg a címedet.
  • A "Szállítási cím" szövegdobozban a rendszer automatikusan tárolja a "Számlázási cím" során megadott adatokat. Ha eltérő címre kéred a szállítást, távolítsd el a kijelölést.
 3. Megjegyzés a rendeléshez:

  • A "Megjegyzés a rendeléshez" szövegdobozban tetszőlegesen adhatsz meg további információkat.

Kérjük, gondosan töltsd ki a vásárlói adatokat, hogy pontosan és zökkenőmentesen tudjuk kezelni a rendelésedet. Ha bármilyen kérdésed van a vásárlási folyamatról vagy az adatok megadásáról, ne habozz lépni kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal a mobilliget@gmail.com e-mail címen, vagy a 06202421001 telefonszámon.