Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rózsaszín termésű amerikai áfonya - VACCINIUM CORYMBOSUM 'PINK LEMONADE'

Kapható választék:
Méret (évszaknak megfelelő 2 éves):
7.500 Ft
Menny.:db

Élvezze a nyár legédesebb pillanatait, amikor az áfonya bokrok rózsaszínbe öltöznek, és a kertje tele lesz az édes és zamatos gyümölcsökkel. Legyen a kertjének büszkesége, és lepje meg családját és barátait egy olyan cserjével, mely garantáltan örömöt fog szerezni mindenkinek!

Üdvözölje kertjében ezt az élénk, édes és különleges rózsaszín limonádé áfonya cserjét! Az amerikai áfonya fajtákhoz tartozó rózsaszín limonádé áfonya hibrid áfonyafajta, mely különleges rózsaszín-vörös gyümölcseivel és könnyű gondozhatóságával varázsolja el a kertészeti kincsek kedvelőit.

Leírás

Fedezze fel az Új Ízvilágot Rózsaszín Limonádé Áfonyával!

Törjön ki a megszokottól és merüljön el az édes és különleges világában a Pink Lemonade áfonya cserjével! Egy új dimenzió várja Önt a kerti növények világában, ahol az élénk rózsaszín bogyók édes íze és varázslatos megjelenése elvarázsolja majd Önt.

Hagyja, hogy ez a gyönyörű cserje élettel töltsön meg minden kertészeti projektet, és készítsen magának egy oázist, ahol az egész család élvezheti a természet által kínált finom ízeket. A Pink Lemonade áfonya nem csupán egy növény, hanem egy élmény, mely felfedezésre vár!

Élvezze a nyár legédesebb pillanatait, amikor az áfonya bokrok rózsaszínbe öltöznek, és a kertje tele lesz az édes és zamatos gyümölcsökkel. Legyen a kertjének büszkesége, és lepje meg családját és barátait egy olyan cserjével, mely garantáltan örömöt fog szerezni mindenkinek!

Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget, hogy magával ragadja az édes rózsaszín áfonyák világa! Válassza a Pink Lemonade áfonya cserjét, és élvezze a természet adta ajándékokat minden egyes nap!

Paraméterek

Név Vaccinium corymbosum 'Pink Lemonade' (Rózsaszín limonádé áfonya)
Magasság Általában 100-140 cm között változik
Virágzási Idő Májusban virágzik
Érési Időszak Július-augusztusban érik
Fekvés Teljes nap vagy félárnyék
Gyümölcs Rózsaszín bogyók, édes ízűek
Talajigény Savas talaj (rossz mész)
Növénytávolság 1-1,5 méter

Gondozás

  1. Ültetés: Ültetéskor biztosítsunk szép laza talajt és ássunk kellően nagy gödröt a növénynek. Az áfonya kedveli a savas talajt, ezért ügyeljünk erre az ültetés során.

  2. Öntözés: Az ültetés utáni első szezonban rendszeresen, hetente kétszer-háromszor öntözzük a növényt. Ezután hetente legalább egyszer öntözzük, kivéve ha nagy mennyiségű eső esik.

  3. Trágyázás: Tavasszal enyhén trágyázzuk a növényt. A savkedvelő növények számára alkalmas műtrágyát használjunk, és ügyeljünk arra, hogy ne vigyük túlzásba a műtrágyázást.

  4. Fény és Hely: Az áfonya szereti a napfényes vagy félárnyékos helyeket. Ültessük olyan helyre, ahol napközben legalább néhány óráig kaphat napfényt.

  5. Metszés: Szükség szerint végezzünk metszést késő télen, az ültetés utáni harmadik évtől kezdve. Távolítsuk el a beteg vagy feleslegessé váló ágakat, és ügyeljünk arra, hogy fenntartsuk a cserje megfelelő formáját.

  6. Vízszint és Talaj: Az áfonya jól bírja a jó vízelvezetésű, szervesanyagban gazdag, savas talajt. Ültetéskor biztosítsunk a növénynek megfelelő körülményeket, és ügyeljünk arra, hogy a talaj mindig megfelelően nedves legyen.

Következtetés: A rózsaszín limonádé áfonya cserje egy különleges és finom gyümölcsöt kínál minden kertkedvelő számára. A megfelelő gondozással és figyelemmel a növény gyönyörűen fog fejlődni, és évente bőséges termést hoz majd. Legyen szó kertes házról, teraszról vagy erkélyről, ez az áfonyafajta mindenhol megállja a helyét, és garantáltan egyedivé teszi majd kertjét!