Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Törpe szavára hamisciprus - Chamaecyparis pisifera 'Filifera Nana'

Kapható választék:
Méret:
6.000 Ft
Menny.:db
Törpe szavára hamisciprus - Chamaecyparis pisifera 'Filifera Nana' A Chamaecyparis pisifera 'Filifera Nana' egy kis domború bokor, hosszú fonalszerű lombozattal, amely felmosó hatást hoz létre, amely idővel elterjed, és lapos tetejű zöld halmot alkot. Kiváló örökzöld példány, alacsony növekedésű, kifejlett magassága 1 m.

Leírás

Termékleírás:

Törpe szavára hamisciprus (Chamaecyparis pisifera 'Filifera Nana')

A Törpe szavára hamisciprus, más néven drótciprus vagy törpeciprus, egy lassan növekvő tűlevelű örökzöld cserje, mely hosszú zöldtől a sárgászöldig terjedő és nagyon vékony hajtásokkal rendelkezik. A növény általában 60-70 cm magasra nő.

Ez a szépséges cserje kiválóan mutat napfényes helyeken és olyan talajban, mely jól átereszti a vizet. Ideális választás lehet kertekbe, parkokba vagy akár egyedi díszítéshez is.

Paraméterek

Növénycsoport Tűlevelűek
Latin családnév Cupressaceae
Latin növénynév Chamaecyparis pisifera
Magyar családnév Ciprus család
Magyar növénynév Drótciprus, japánciprus, törpeciprus, hamisciprus
Télzöld Igen
Kultúra Filifera Nana
Ültetési idő Január, február, március, április, szeptember, október, november, december
Legyen ez a gyönyörű törpe szavára hamisciprus az Ön kertjének egyik különleges dísze! Ne habozzon, rendeljen most, és tegye még varázslatosabbá kertjét ezzel a szép növénnyel!
Kérjük, vegye figyelembe, hogy a termék színét és méretét a természetes növekedési körülmények befolyásolhatják, és ezek változhatnak.