Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Tavaszi Elegancia - "Két Virágos Kincs" - csomagajánlat 2 db növénnyel

4.050 Ft
Menny.:db
Ünnepeld az Anyák Napját a Tavaszi Elegancia csomaggal, melyben két virágos kincset kínálunk az anyukáknak, hogy kertjükben a tavaszi szépség ragyogjon! Ajándékozz szeretetet és meghitt pillanatokat ezzel a gyönyörű kombinációval!

Leírás

  1. Gerbera

    • Leírás: A Gerbera egy színpompás virágú növény, mely frissességet és életet hoz a kertbe. Napos helyen és jó vízelvezetésű talajban érzi magát a legjobban. Rendszeres öntözésre van szüksége, hogy hosszú ideig virágozzon.
  2. Helianthus Sunsation

    • Leírás: A Helianthus Sunsation, vagy napraforgó, a nyár egyik legmeghatározóbb növénye. Nagy, sárga virágai a napot követik, és bármely kertben szépséget és örömet hoznak. Napos helyen és jó vízelvezetésű talajban fejlődik a legjobban.

Ezzel a két virágos kincssel az Anyák Napja különleges és emlékezetes pillanatokat hozhat minden anyuka számára!

Kedves Vásárlóink! Kérjük, vegyék figyelembe, hogy a képek csak illusztrációk!

 

Szeretnénk felhívni a figyelmüket arra, hogy a weboldalon látható képek csupán illusztrációk, és a ténylegesen szállított növények esetleg eltérhetnek tőlük. Lehet, hogy a virágok színei vagy formái változhatnak a szezontól, a rendelkezésre álló készlettől és más tényezőktől függően.

Azonban kérem, ne aggódjanak, mert mi mindent megteszünk azért, hogy színben harmonizáló kompozíciókat válogassunk össze a csomagokhoz. Így garantáljuk, hogy minden csomagunk szép és harmonikus lesz, és örömet szerez majd Önöknek vagy szeretteiknek!

Köszönjük megértésüket és bizalmukat!