Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Modern Minimalista Kert II - Inspirációs ajánlat

Fedezze fel a modern minimalista kertek egyszerű és elegáns szépségét! Álmodozik egy letisztult kerttervről, amely tökéletes harmóniát teremt a természet és a modern design között? Válasszon minket, és segítünk Önnek létrehozni álmai kertjét, ahol az egyszerűség és a stílus találkozik.

Leírás

A modern minimalista kert csomagunk tökéletes választás azoknak, akik egy letisztult, de mégis impozáns kertet szeretnének otthonuk körül. Ez a stílus a természetes és modern elemek harmóniáját hozza létre, amelyben egyszerű vonalak és letisztult formák uralkodnak. A kertben megtalálható növények és kiegészítők, mint például a Cordyline fruticosa és a Monstera deliciosa, tökéletesen illeszkednek ehhez a stílushoz, létrehozva egy egyszerű, mégis kifinomult környezetet.

1.     Letisztult formák: A kert tervezése és elrendezése során előtérbe kerülnek az egyenes vonalak, egyszerű formák és sík felületek.

2.     Természetes és modern elemek egyensúlya: A kertben a természetes és modern elemek harmonikusan együtt léteznek, létrehozva egy egyedi és kifinomult környezetet.

3.     Zöld növények és lombos fák: A kertben szereplő növények között főként zöld színű növények és lombos fák találhatók, melyek frissességet és életteliséget kölcsönöznek a környezetnek.

4.     Kis mennyiségű de jól megválasztott növények: A kertben nem található túl sok különböző növényfaj, inkább kevesebb, de jól megválasztott növények találhatóak, amelyek harmonikusan illeszkednek egymáshoz.

5.     Árnyalatok és textúrák: A kertben a növények különböző árnyalatokban és textúrákban jelennek meg, amelyek érdekes kontrasztot és vizuális élményt nyújtanak.

6.     Minimalizált kiegészítők: A kert kiegészítői minimalizáltak és egyszerűek, például letisztult kerti bútorok és egyszerű díszítőelemek.

7.     Fény és tér kihasználása: A kert tervezésekor figyelembe veszik a természetes fény és tér kihasználását, hogy létrehozzanak egy nyitott és tágas környezetet.

8.     Szelíd gondozási igény: A kertben található növények és kiegészítők gondozási igénye minimalizált, így a fenntartásuk könnyű és kezelhető.

9.     Letisztult víz- és kőelemek: A kertben esetlegesen található víz- és kőelemek egyszerű formákkal és tiszta vonalakkal rendelkeznek, harmonizálva a környezettel.

10.  Fokozott figyelem a tájba illeszkedésre: A kert tervezésekor kiemelt figyelmet fordítanak arra, hogy a kert harmonikusan illeszkedjen a környező tájba és az épületek stílusához.

Gondozási Útmutató: A modern minimalista kert gondozása egyszerű és könnyen kezelhető. Rendszeres öntözésre van szükség, hogy megőrizzük a növények frissességét és életképességét. A növényeket évente legalább egyszer trágyázzuk meg a megfelelő tápanyagok biztosítása érdekében. Továbbá javasolt időszakos metszés és gyomlálás, hogy megőrizzük a kert tisztaságát és rendezettségét.

Paraméterek

Kert stílusa Modern minimalista
Kert mérete Átlagos méretű kert
Növények Cordyline fruticosa, Monstera deliciosa, Yucca, Hosta, Philodendron stb.
Kiegészítők Modern kerti bútorok, sziklakert elemek, látványos világítás
Kialakítás Egyenes vonalak, sík felületek, letisztult formák, zöld növények és lombos fák harmonikus egyensúlya.
Növények Latin Nevei
Hosta (Hosta)
Cordyline fruticosa
Lonicera nitida
Bambuseae (Bambusz család)
Musa sikkimensis
Musa basjoo
Yucca
Philodendron
Monstera deliciosa
Agave attenuata
Erica

Ajánlat kidolgozásának folyamata

  1. Küldd el nekünk a jelenlegi kertedről készült fotót, valamint információkat az elhelyezkedésről és a kert méretéről.
  2. Szakértő csapatunk felméri a helyszínt és igényeidet figyelembe véve kidolgozza számodra a kertátalakítás terveit.
  3. Emailben vagy telefonon felvesszük veled a kapcsolatot az ajánlat részleteinek egyeztetése és további információk kérésére.
  4. Az elkészült ajánlat alapján egyeztetünk a további lépésekről és szükség esetén finomítjuk a terveket az igényeidnek megfelelően.
  5. Miután minden részlet tisztázódott és elfogadtad az ajánlatot, megkezdjük a kerti átalakítás folyamatát.

Nincs más dolgod, mint felvenni velünk a kapcsolatot és elindítani álmaid kertjének megvalósítását!

Ennek a kertnek a növény-szükséglete hozzávetőlegesen ennyibe kerül:

 300.000 - 500.000 Ft

Fontos figyelmeztetés!

Az ajánlat csak a növények és kerti kiegészítők biztosítására vonatkozik, esetleg telepítésükre. De kerti burkolatok és az öntözőrendszer telepítését mi nem vállaljuk! A tervezés és az árajánlat elkészítésénél figyelembe vesszük a kert méretét, elhelyezkedését és az általad megfogalmazott igényeket. Ha az elkészült ajánlat elfogadásra kerül, kizárólag a növények és kerti kiegészítők beszerzését, valamint telepítésüket végezzük el. Minden más kerti munka, például burkolatok és öntözőrendszer telepítése, más szakemberek feladata lesz.


Kattints az 'Ajánlatkérés' gombra!

Az ajánlat szövegébe írd bele, hogy melyik inspirációs kert tetszett a legjobban, és hányas számú kép áll legközelebb a jelenlegi kerted elhelyezkedéséhez.