Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Mediterrán kert - Inspirációs ajánlat

Képzeld el, hogy minden reggel a mediterrán partokon ébredsz! A Mediterrán kertjeink egyedülállóan szép élményt nyújtanak, ahogy átveszik az észak-európai környezetet. A vibráló színek, az illatos növények és a lenyűgöző atmoszféra olyan érzést keltenek, mintha valóban a tengerparton sétálnál. Hagyd, hogy a mediterrán életérzés beköltözzön otthonodba a Mobil Liget Kertészet segítségével, és teremtsd meg saját kis paradicsomodat!
Ez a kert hozzávetőlegesen ennyibe kerül:

 300.000 - 500.000 Ft

Fontos figyelmeztetés!

Az ajánlat csak a növények és kerti kiegészítők biztosítására vonatkozik, esetleg telepítésükre. De kerti burkolatok és az öntözőrendszer telepítését mi nem vállaljuk! A tervezés és az árajánlat elkészítésénél figyelembe vesszük a kert méretét, elhelyezkedését és az általad megfogalmazott igényeket. Ha az elkészült ajánlat elfogadásra kerül, kizárólag a növények és kerti kiegészítők beszerzését, valamint telepítésüket végezzük el. Minden más kerti munka, például burkolatok és öntözőrendszer telepítése, más szakemberek feladata lesz.

Leírás

A Mediterrán kert stílus a Mobil Liget Kertészet egyik kiemelkedő termékcsoportja, amely a dél-európai mediterrán vidékekre jellemző atmoszférát és hangulatot hozza el otthonába. A termékcsomagban megtalálhatók a legnépszerűbb mediterrán növények és kiegészítők, mint például az Albizia julibrissin, Cupressus sempervirens, Passiflora coerulea és Olea europaea. A kert teljes leírása és a növényeket tartalmazó termékcsomag segítségével könnyedén létrehozhatja álmai mediterrán kertjét.

Gondozási útmutató: A Mediterrán kert gondozása viszonylag egyszerű és könnyen megvalósítható. Fontos, hogy a növényeket rendszeresen öntözze megfelelő mennyiségű vízzel, különösen a szárazabb időszakokban. Táplálja a növényeket időről időre tápanyagban gazdag műtrágyával, hogy egészségesek és virágzóak maradjanak. A növényeket évente legalább egyszer metsze megfelelően, hogy megőrizzék formájukat és egészségüket. A kertet rendszeresen tisztítsa meg a levelek, virágok és egyéb hulladékok eltávolításával, hogy a növények egészséges környezetben növekedjenek.

Paraméterek

Tropikus hangulat A mediterrán kerteket a trópusi éghajlat jellemzi, amelyet az enyhe téli és forró nyári hőmérséklet, valamint a napfényes napok és az alacsony páratartalom határoz meg.
Színpompás növényzet A mediterrán kertek gazdag és élénk színekben pompázó növényekkel tűnnek ki, melyek között megtalálhatod a különböző virágokat, lombos és örökzöld növényeket.
Illatos virágok A mediterrán kertek gyakran illatos virágokat tartalmaznak, mint például a jázmin, a levendula, a rózsa és az olajfa, amelyek lenyűgöző illatukkal teszik még varázslatosabbá a kerted.
Sziklakertek és kavicsos területek A mediterrán kertekben gyakran találhatsz sziklakerteket és kavicsos területeket, amelyek hozzájárulnak a kerted természetes és megnyugtató megjelenéséhez.
Kerti pavilonok és teraszok A mediterrán kertekben gyakran találhatsz kerti pavilonokat, teraszokat és pergolákat, amelyek ideális helyszínt nyújtanak a pihenéshez és a szabadidős tevékenységekhez.
Hangulatos kerti utak és lépcsők A mediterrán kertekben gyakran találhatsz kanyargós kerti utakat és lépcsőket, amelyek szépségüket és egyediségüket köszönhetik az organikus formáknak és az élénk színeknek.
Vízforgatagok és díszkutak A mediterrán kertekben gyakran találhatsz vízforgatagokat, díszkutakat és vízeséseket, amelyek fokozzák a kert hangulatát és frissességét.
Árnyas pihenőhelyek A mediterrán kertekben gyakran alakítanak ki árnyas pihenőhelyeket, mint például fák alatti padok vagy hintaszékek, ahol nyugodtan pihenhetsz és élvezheted a kert szépségét.
Mediterrán stílusú kerti bútorok és dekorációk A mediterrán kertekben gyakran találhatsz olyan stílusos kerti bútorokat és dekorációkat, amelyek kiemelik a kert hangulatát és stílusát, például kovácsoltvas padokat, csempeasztalokat és kerámiaedényeket.
Kiemelkedő kilátások és panoráma A mediterrán kertek gyakran olyan helyeken találhatók, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a tengerre vagy a környező tájra, ezáltal fokozva a kert varázsát és vonzerejét.
Teljes terület 100 négyzetméter
Napfényigény Teljes napos vagy félárnyékos elhelyezés
Vízigény Mérsékelt
Talaj típusa Jól lecsapolt, tápanyagban gazdag talaj
2. Növények latin nevei Albizia julibrissin
Cupressus sempervirens
Laurus nobilis
Ligustrum lucidum
Passiflora coerulea
Jasminum polyanthum
Trachycarpus fortunei
Wisteria sinensis
Eucalyptus spp.
Lagerstroemia indica
Abelia grandiflora
Magnolia grandiflora
Buxus sempervirens
Rosa spp.
Hibiscus syriacus
Campsis radicans
Nerium oleander
Chrysanthemum spp.
Olea europaea
Citrus Limon
Poncirus Trifoliata
Arbutus Unedo
Feijoa

Ajánlat kidolgozásának folyamata

  1. Küldd el nekünk a jelenlegi kertedről készült fotót, valamint információkat az elhelyezkedésről és a kert méretéről.
  2. Szakértő csapatunk felméri a helyszínt és igényeidet figyelembe véve kidolgozza számodra a kertátalakítás terveit.
  3. Emailben vagy telefonon felvesszük veled a kapcsolatot az ajánlat részleteinek egyeztetése és további információk kérésére.
  4. Az elkészült ajánlat alapján egyeztetünk a további lépésekről és szükség esetén finomítjuk a terveket az igényeidnek megfelelően.
  5. Miután minden részlet tisztázódott és elfogadtad az ajánlatot, megkezdjük a kerti átalakítás folyamatát.

Nincs más dolgod, mint felvenni velünk a kapcsolatot és elindítani álmaid kertjének megvalósítását!

Ennek a kertnek a növény-szükséglete hozzávetőlegesen ennyibe kerül:

 300.000 - 500.000 Ft

Fontos figyelmeztetés!

Az ajánlat csak a növények és kerti kiegészítők biztosítására vonatkozik, esetleg telepítésükre. De kerti burkolatok és az öntözőrendszer telepítését mi nem vállaljuk! A tervezés és az árajánlat elkészítésénél figyelembe vesszük a kert méretét, elhelyezkedését és az általad megfogalmazott igényeket. Ha az elkészült ajánlat elfogadásra kerül, kizárólag a növények és kerti kiegészítők beszerzését, valamint telepítésüket végezzük el. Minden más kerti munka, például burkolatok és öntözőrendszer telepítése, más szakemberek feladata lesz.


Kattints az 'Ajánlatkérés' gombra!

Az ajánlat szövegébe írd bele, hogy melyik inspirációs kert tetszett a legjobban, és hányas számú kép áll legközelebb a jelenlegi kerted elhelyezkedéséhez.