Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kúszó hortenzia - Hydrangea Anomala 'Petiolaris'

Kapható választék:
Méret (évszaknak megfelelő 2 éves):
7.500 Ft
Menny.:db
Fedezze fel kertje új csodáját a Kúszó hortenzia - Hydrangea Anomala 'Petiolaris' társaságában! Ez a futó hortenzia egyedülálló megjelenést és lenyűgöző virágzást kínál, amely feldobja kertjét vagy teraszát. Élvezze a fehér virágok bámulatos látványát, miközben ez a növény könnyedén felkapaszkodik a falakra vagy kerítésekre. Tegye kertjét varázslatossá ezzel a lenyűgöző hortenziával!

Leírás

Kúszó hortenzia - Hydrangea Anomala 'Petiolaris'

A Hortenzia Anomala Petiolaris, más néven a kúszó hortenzia, egy igazi ékszer lehet kertje számára. Egyedülállóan fehér virágai bámulatos látványt nyújtanak, amelyek júniustól szeptemberig virágoznak. Ez a hortenzia fás és merev, és könnyedén felkapaszkodik a falakra és kerítésekre, elérve akár az 5 méteres magasságot is.

A kúszó hortenzia levelei bőrszerűek és nagyjából ovális alakúak. Kedveli a napos vagy félárnyékos helyeket, de jól érzi magát árnyékos környezetben is. A Hydrangea Anomala 'Petiolaris' kevésbé elterjedt, de a kert szépségét hihetetlen módon fokozza.

Paraméterek

Növényfajta Kúszónövények
Virág színe Fehér
Levél színe Zöld
Virágzási időszak Júniustól szeptemberig
Télzöld Nem
Minimális növénymagasság 300 cm
Maximális növénymagasság 600 cm
Talajtípus Jó kerti talaj, Savas talaj, Meszes talaj, Humuszban gazdag talaj
Hely/Fény követelmény Részleges árnyék
Karbantartási szint Mérsékelt karbantartás
Vízigény Sok
Télállóság
Szélállóság
Ültetési idő Januártól decemberig

Gondozás

A Hydrangea Anomala 'Petiolaris' (kúszó hortenzia) gondozása könnyű és egyszerű. Szinte elegendő csak levágni az útban lévő ágakat. Néhány évente (február végén) adhat hozzá szerves trágyát, hogy a növény jól fejlődjön és virágozzon

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a növények mérete és formája változhat a természetes növekedés és a gondozás módjától függően..