Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

KépesMagok - Üzleti ajándék egy Munkatársnak/Partnernek

Kapható választék:
Választható magok:
2.800 Ft
Menny.:db


Ez az üzenet egy üzleti partnernek vagy munkatársnak szól, aki sikeres együttműködésben részesült és ötletekkel is hozzájárult. Az üzenet a kis magot nem csupán egy növény kezdeteként, hanem a kapcsolat és együttműködés következő szintjének a kezdeteként is értelmezi.

Adj egyedi és értékes ajándékot szeretteidnek a "KépesMagok" termékkel! Ez a különleges csomag nem csupán egy egyszerű ajándék, hanem egy emlék, amely örökké megmarad.

Leírás

KépesMagok– az érzelmek, emlékek és fejlődő emberi kapcsolatok szimbóluma.

Ez a különleges ajándékcsomag egy apró, mégis jelentős üzenetet hordoz.

·       Egyedülálló Csomagolás: Minden csomag figyelmet felkeltően és esztétikus módon, alkalomhoz illő, egyedi grafikus megoldásokkal van csomagolva. A kis képeslapokon található üzenetek szívet melengetőek, és inspirálnak a növény gondozására.

·       Mágikus Üzenet: A KépesMagok csomag kifejező és különleges ajándék minden alkalomra. Az ábrázolt fa magja valódi értéket képvisel – a fejlődő emberi kapcsolatok, szeretet és öröm szimbóluma.

·       Változatos Magok: A csomag tartalmazhat különböző fajtájú magokat, melyek lehetővé teszik, hogy mindenki megtalálja a számára kedves és tetszetős növényt.

·       Az Egyedi Élmény Jegyében: Mivel a csomag nemcsak magokat, hanem különleges üzeneteket is tartalmaz, az elegáns csomagolás az egyedi élményt fokozza. A címzett már az ajándék kibontása előtt érezheti az ünnepi hangulatot.

·       Személyes Üzenet Minden Alkalomra: A KépesMagok csomaghoz számtalan különböző stílusú és témájú képeslapot készítettünk, hogy minden alkalomra megtalálhasd a tökéletes üzenetet. Legyen szó üzleti eseményről, baráti találkozóról, családi ünneplésről, vagy éppen romantikus pillanatokról, itt mindent megtalálsz!

·       Egyedi Megoldások: Az egyedi eseményekhez is találhatsz megfelelő képeslapokat, legyen szó házavatóról, keresztelőről vagy éppen évfordulóról. Fejezd ki érzéseidet egyedi módon és ajándékozz élményt szeretteidnek.

Univerzális Növények: A válogatott magok alkalmasak kertekbe, vagy akár bonsai-ként való nevelésre is. Ideális választás azoknak, akiknek nincs kertjük, hiszen a növényeket szobanövényként is nevelhetik, gondozhatják.

·       Elegáns, Ünnepi Csomagolás: A KépesMagok csomag mostantól egy exkluzív és ünnepi csomagolást kapott, hogy méginkább emelje az ajándék értékét. Az elegáns külső tökéletes kiegészítése lesz a különleges alkalmaknak, ami előre jelzi a meghittséget és az odaadást, amit az ajándék hordoz.

·       Modern-Esztétikus Csomagolás: A különféle témájú képeslapokat exkluzív grafikával ellátott csomagolásban küldjük, hogy ne csak az üzenetek, hanem az ajándék esztétikus kialakítása is pozitív hatást gyakoroljon.

·       Változatos Kínálat: A csomagban található képeslapok a legkülönfélébb eseményekre kínálnak kreatív és érzelmekkel teli üzeneteket. Legyen az egy születésnap, esküvő, vagy éppen egy búcsú – mindig találsz hozzá illő kifejezést.

·       Mindenre Gondoltunk: A csomag tartalmazza a magok elültetésének és a növény gondozásának részletes leírását egy QR-kódba zárva

Paraméterek

1. Méret
o Képeslap 8,5 x 8,5 cm
2. Képeslap kialakítása
o Előlap Grafikával és felirattal rendelkezik, amely alkalomhoz és üzenethez illeszkedik.
o Hátlap Szívhez szóló kedves üzenet az adott alkalomhoz.
3. Magvak
o Mennyiség A magok darabszáma a növény csírázási arányának megfelelően van kiszámolva.
o Minőség Friss és kiváló minőségű magvak a kiválasztott fafajtából.
4. QR-kód
o A belső részen található QR-kód segítségével könnyen és gyorsan elérhető a mag ültetési és gondozási leírása.
5. Csomagolás
o Esztétikus és alkalomhoz illő csomagolás biztosítja az ajándék értékét.
6. Használati útmutató
o A csomag tartalmazza a magok elültetésének és a növény gondozásának részletes leírását.
o A QR-kód további segítséget nyújt a sikeres termesztéshez.
7. Felhasználási alkalmak
o Széles választékban találhatók képeslapok különböző alkalmakra, mint születésnap, házavató, ballagás, évforduló, stb.
8. Minőség
o Minden elem a terméken kiváló minőségű anyagokból készül, biztosítva az értékes és tartalmas ajándékélményt.

Kinek ajánljuk a terméket?

Kinek ajánljuk ezt a terméket?

Azoknak, akik különleges és emlékezetes ajándékot keresnek szeretteiknek, barátaiknak. A KépesMagok egy olyan termék, amely szimbolizálja a kötődést, emlékeket és hosszú távú barátságokat. Azoknak szól, akik szeretnék egyedi módon megajándékozni szeretteiket, és egy kis varázslatot csempészni az életükbe a növények és üzenetek erejével.