Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Gyakran ismételt kérdések

BIZTONSÁGOS A VÁSÁRLÁS?

Igyekszünk mindent megtenni annak érdekében, hogy vásárlási élményed ne csak kellemes, zökkenőmentes és problémamentes legyen, hanem biztonságos is. Ennek érdekében nálunk csak olyan növényt vásárolhatsz, amely rendelkezik a származását és fajtáját hitelesítő úgynevezett Uniós Növényútlevéllel.

HOGYAN MŰKÖDIK A HÁZHOZSZÁLLÍTÁS?

Élvezd a rugalmas szállítási szolgáltatásunkat, amely jelenleg az ország több mint 100 településén üzemel, ráadásul 60 km-es körzetben, ha a megrendelés összege eléri a 35000 Ft-ot, akkor ingyenessé válik.

Megrendelés után személyesen vesszük át a folyamatot és megkezdjük a rendelés feldolgozását. Számos termékünk raktáron van, és gyorsan házhoz szállítjuk. Előfordulhat azonban, hogy bizonyos tételeket be kell szerezni, és ez azt jelentheti, hogy a szállítás egy kicsit tovább tarthat. Ünnepnapokon és munkaszüneti napok környékén a rendelés kiszállítása egy kicsit tovább tarthat. Ha ez vonatkozik a megrendelésedre, e-mailben vagy telefonon értesítjük.

A NÖVÉNYT ÁTVÉTEL UTÁN AZONNAL EL IS ÜLTETHETEM?

Növényeink kifejlett, védett gyökérzettel rendelkeznek, mivel kertészeti konténerben neveltük őket, így az év bármely szakában alkalmasak az ültetésre. Azomban szélsőséges időjárás (kánikula, fagy) esetén kérj ezzel kapcsolatban tanácsot a Kollégánktól!

DRÁGÁK A NÖVÉNYEK?

Nem akarjuk, hogy a legjobb ár és a legjobb minőség között kelljen választanod. Ezért versenyképes árakat kínálunk, ami megfelel a szervezetünk irányelveinek és szolgáltatásunk minőségének egyaránt.

MILYEN GARANCIA ÉRVÉNYES A KISZÁLLÍTOTT NÖVÉNYEKRE?

14 napos visszavásárlási garanciát vállalunk kizárólag konténeres növényekre. Ha nem vagy tisztában a növény ápolásával kapcsolatos információkkal, akkor átvételkor kérdezd Kollégánkat, aki szaktudásával minden kérdésedet készséggel megválaszolja.

BÁRMIT KÉRDEZHETEK?

A hozzáértő és professzionális Munkatársak mindig szívesen segítenek Neked. A kapcsolat menüpontban található összes lehetőség közül bármelyiket választhatod!

RENDELÉST KÖVETŐEN MI TÖRTÉNIK?

Rendelést követően személyesen vesszük kézbe a folyamatot. 24 órán belül visszajelzést kapsz a szállítás időpontjáról. Számos termékünk raktáron van, és gyorsan házhoz szállítjuk. Előfordulhat azonban, hogy bizonyos tételeket be kell szerezni, és ez azt jelentheti, hogy a szállítás egy kicsit tovább tarthat. Ünnepnapokon és munkaszüneti napok környékén a rendelés kiszállítása egy kicsit tovább tarthat. Ha ez vonatkozik a megrendelésedre, e-mailben vagy telefonon értesítünk.

MILYEN KISZERELÉSBEN KAPOM MEG A NÖVÉNYT?

Növényeink kifejlett, védett gyökérzettel rendelkeznek, mivel kertészeti konténerben neveltük őket, így az év bármely szakában alkalmasak az ültetésre.

Szállításkor a növényeket nem csomagoljuk be, nem postázunk és nem adjuk át más szolgáltatónak, mert a növények biztonsága érdekében mi magunk végezzük a kiszállításokat.