Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Csokorvarázs Anyukáknak - "Virágos Élmény" - csomagajánlat 3 db növénnyel

6.000 Ft
Menny.:db
Fedezze fel a Csokorvarázs Anyukáknak csomagot, amely tele van színpompás virágokkal, hogy az anyák szívébe örömet varázsoljon! A friss és vibráló virágokkal minden anya kertje egy igazi virágos paradicsommá válhat. A csomag a leírásban szereplő növényeket tartalmazza. A csomagban fajtánként 1 db növény van.

Leírás

  1. Celosia Deep Purple

    • Leírás: A Celosia Deep Purple egy látványos lila virágú növény, mely színpompával és textúrával díszíti kertjét. Napos vagy enyhe félárnyékos helyen, jó vízelvezetésű talajban fejlődik a legjobban. Rendszeres öntözésre van szüksége, különösen a forró nyári hónapokban.
  2. Chrysantheum

    • Leírás: A Chrysantheum egy csodálatos, sokszínű virágú növény, mely az őszi kert dísze lehet. Napos helyen és jó vízelvezetésű talajban fejlődik a legjobban. Rendszeres öntözésre van szüksége, különösen a virágzási időszakban.
  3. Gerbera

    • Leírás: A Gerbera egy nagyon népszerű vágott virág, mely évente számos virágot hoz. Napos helyen fejlődik a legjobban, és jó vízelvezetésű talajban érzi magát a legjobban. Rendszeres öntözésre van szüksége, de ügyeljen arra, hogy ne áztassa túl a gyökereit.